Edelstenen - juwelen

<< Vorige - Volgende >>


Splitarmband aventurijn
Splitarmband aventurijn
Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.
De steen geeft zelfbeheersing en veel lichtkracht.
Goede steen voor kinderen die erg druk en onbeheerst zijn. De steen kan je onder je kussen leggen voor meer balans gedurende de nacht en om fris wakker te worden.

Naast deze algemene eigenschappen van aventurijn werkt groene aventurijn in op het hart chakra. Fysiek heeft de steen ook een positieve werking op het hart, de bloeddruk, het cholesterol gehalte en de huid (uitslag, allergische reacties, etc.
€ 5.95
Voorraad: 3


Aantal