Edelstenen - juwelen

<< Vorige - Volgende >>


Rozekwarts doorboorde steen aan koord
Rozekwarts doorboorde steen aan koord
Rozenkwarts is een steen van de liefde en staat voor schoonheid, sereniteit en rust. Bij Rozenkwarts staat zelfacceptatie centraal.Deze halfedelsteen helpt om in het reine te komen met jezelf en de liefde. Rozenkwarts helpt ons om onze angsten en alles wat ons tegenhoudt om liefde te vinden, los te laten. De Rozenkwarts geeft ons een groter saamhorigheidsgevoel met onze partner en de natuur
Een symbool van liefde ; geef dit aan je partner 
                                    Als huwelijks geschenk 
                                    Op je altaar bij liefdes rituelen 
Ook op een kinder kamer als symbool van liefde , vriendschap en tederheid ( wel op een veilige plaats leggen bij kleine kindjes of baby's )

Gezondheid ;
Het brengt balans in het lichaam
Rozenkwarts heeft een veelzijdige werking op onze gezondheid, maar vooral op het bloed, het hart en de bloedsomloop. Rozenkwarts vermindert hartziekten en verbetert de hartkleppen en hartspieren. Ook voor te vroeg geboren baby's en jonge kinderen met een hartprobleem is Rozenkwarts een ideale steen. Rozenkwarts zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie waardoor zuurstof en antistoffen beter door het lichaam getransporteerd worden, waardoor de lever en nieren beter gaan werken. Rozenkwarts harmoniseert de witte en rode bloedlichamen waardoor leukemie en bloedarmoede wordt verholpen. Rozenkwarts heeft ook een positieve invloed op de eierstokken en daardoor ook op de vruchtbaarheid. Rozenkwarts brengt balans in het lichaam.
€ 6.95
Voorraad: 2


Aantal